consulten

consulten

We beginnen altijd met een gesprek. Wat zijn je klachten, waar heb je het meeste last van, wat wil je anders, wat is je doel? We onderzoeken wat maakt dat je in dit bepaalde stuk vastloopt. Hoe uit zich dat in het dagelijks leven? Welke negatieve overtuigingen horen hierbij en hoe voelt het? Wat zijn de lessen hieruit? Waar ligt jouw eigen verantwoordelijkheid? Wil en kun je die nemen? Bewustwording van de kern van je probleem en de uitwerking ervan in het dagelijks leven is een belangrijke stap in de transformatie van je klachten.

Middels de techniek die het beste bij je past op dat moment zetten we samen het vastgelopen stuk weer op de rails, in lijn met de andere stukken in jezelf, zodat de stroming weer op gang kan komen. De gebruikte technieken kunnen dus per sessie verschillen, al naar gelang je nodig hebt.
De techniek die ik het meeste gebruik, is reading en healing. Daarin pas ik regressie- en reïncarnatietherapie en etherische kristalchirurgie toe. Soms ook gebruik ik systeemopstellingen of voice dialogue. Ook kristallen kunnen worden ingezet bij de behandeling.

If you only have a hammer, you tend to see every problem as a nail.

Abraham H. Maslow