kosten

kosten

Individueel consult
De kosten voor een individueel consult bedragen € 50,- per uur. Een consult duurt gemiddeld 2,5 uur, zodat je per consult ongeveer € 125,- kwijt bent. De betaling vindt bij voorkeur contant plaats. 

Per 1 januari 2021 wordt (voor het eerst in 18 jaar) de uurprijs verhoogd naar € 66,-. Verhoging van de uurprijs wordt niet doorgevoerd bij cliënten, die al met consulten gestart zijn. Per consult van ongeveer 2,5 uur ben je dan vanaf 01-01-2021 ongeveer € 165,- kwijt.

Afmelding voor een consult dient minimaal 24 uur van tevoren te geschieden. Zo niet, dan wordt alsnog het bedrag voor een volledig consult in rekening gebracht (€ 165,-).

Telefonisch consult en e-coaching
Voor een telefonisch consult of e-coaching wordt € 44,- per uur gerekend..

Bijstand en ww
Voor mensen die van een bijstands- of ww-uitkering moeten rondkomen, gelden lagere prijzen: € 33,- per uur voor een individueel consult. Een telefonisch consult of e-coaching kost € 22,- per uur. Een sessie van 2,5 uur komt dan uit op € 82,-.

Vergoeding door ziektekostenverzekering
Bij geen enkele verzekeringsmaatschappij zitten ‘Alternatieve Geneeswijzen’ in het basispakket. De meeste maatschappijen vergoeden het wel in de aanvullende pakketten. Het is afhankelijk van de pakketsoort hoeveel er vergoed wordt. Het blijft belangrijk om zelf na te vragen of en zo ja, in hoeverre je eigen maatschappij de kosten vergoedt. Dit kan jaarlijks wijzigen.

Met geluk is het als met geld: je moet er iets mee doen om ervan te kunnen genieten.

Ewout Kieckens