Ivonne

Ivonne

Ik ben opgegroeid als oudste van drie meisjes, met aan beide kanten veel ooms, tantes, neefjes en nichtjes. Niemand die enige affiniteit had met spiritualiteit, paranormale gaves of überhaupt alternatieve geneeskunde. Pas in mijn studententijd ben ik mij hiervoor gaan interesseren en uiteindelijk op mijn 29e gestart met een opleiding in alternatieve geneeskunde.

In de opleiding polyenergetische therapie (Edem trainingen – opgeheven) werden diverse technieken aangeleerd. Omdat ik merkte dat ik steeds naar slechts één bepaalde techniek greep, ben ik overgestapt naar de opleiding regressie- en reïncarnatietherapie (Tasso instituut). Zodoende kon ik de diepte in met die techniek in plaats van te blijven hobbyen en een heleboel andere technieken ongebruikt te laten. Na deze opleiding ben ik, naast mijn inmiddels opgerichte praktijk – toen nog Praktijk van Leven -, een opleiding Lichtwerk gaan doen (Praktijk Apofyliet), waar ik mijn gevoeligheid heb leren ontwikkelen en waar mijn interesse voor kristallen meer is geworden dan alleen ‘wat zijn ze mooi’. Beide aspecten heb ik later uitgediept in de opleiding Etherische kristalchirurgie (Noorderlicht centrum). Inmiddels heb ik zelf een mix gevonden van al deze technieken en meer.

Deze weg van ont-wikkelen is nooit meer gestopt. Het is een weg waar ik dankbaar voor ben. Hij was en is niet altijd fijn om te gaan, soms is het confronterend en pijnlijk. De weg had en heeft ook vele lichtpuntjes, krachtbronnen en finishes die ik gehaald heb. Wanneer ik terugkijk naar waar ik stond en waar ik nu sta, ben ik best tevreden en erg benieuwd waarlangs de weg me gaat leiden (naar net zoveel geduld en compassie met mezelf als ik heb met mijn cliënten zou fijn zijn, hahaha…).

Mijn belangrijkste richtpunt is de cliënt en zijn of haar energie, wie ik dan ook voor me heb en wat het probleem of de klacht dan ook is. Niet welke techniek ik gebruiken wil of hoeveel sessies ik vol ‘moet’ maken. Soms is één sessie genoeg en soms zijn er meer nodig. Dat wat nodig is om te doen, is wat er gedaan wordt. Mits de cliënt daarmee instemt natuurlijk, want zonder de instemming van de cliënt kan en doe ik niets.

Tasso: www.tasso.nl
Apofyliet: praktijk-apofyliet.nl
Noorderlicht: www.noorderlicht-centrum.nl

Waar liefde is, is leven.

Gandhi